DUWET KAWEN

Thursday, 26 July 2012

Segmen: Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?

Sila Tonyoh banner nih...ekekeke

Segmen ni cam best je...tajuk pun comel ja kan. 
Syarat2 pun mudah. 
Slalu nya kebanyakkan segmen suruh like bukan2 ..malas kot...
tapi yang nih mudah, cepat dan tak banyak songeh. 
Korang di alu-alukan join eyh?
Untung-untung dapat pendrive.
Sapa nak bagi free je kan?
Yeahh~

Sesi menjawab soalan exam:

Kenapa aku terjah? 
Nak tengok la blogger len2 tuh dok cite pasal ape..
suke bace entry yang pelik-pelik dan cite yang kreatif..keh3
pastu suke tengok design - design blog yang comel dan mantap. 
Terjahan jugak sangat perlu untuk mencari tutorial. 
Boleh?

Kenapa aku folo?
Ini soalan permainan psikologi ok! 
Haruskah tanya soalan begini? 
Boleh tak jawab macam nih...
Sebab saya bukan anti-sosial xreti berkawan..kah3
Saya folo blog yang entry nye best je 
Saya folo orang yang folo saya..kih3
dan meramaikan sanak saudara kat alam maya nih. 
Boleh?


Sesi menge'tagged':














26 comments:

  1. dtg follow #114

    http://cikji.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...ahlan sahlan ya ramadan, saya datang sini dan follow balik k....salam perkenalan salam persahabatan.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasiH atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

    ReplyDelete
  4. salam..slmt berpuasa..yeee zana dtg sini bulan pose..lama zana x bw hehe sihat x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..slmt bposa n buka posa ye zana.. sy sihat je..zana plak apa cerr? ekekeke

      Delete
  5. http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    niera dtg singgah + dah follow sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye aisyah..tengs sy dh folo balek #3163..tp npe gambo sy xkuar...adoiii

      Delete
  6. boleh..boleh...hehe..jadi sebab yg same tu
    la yaya pon terjah n folw awk ni..hehe ^,^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaya, sy dah folo balek tau.. tp npe gambo n nama sy xkuar eyh?? uwaa!!!!

      Delete
  7. http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    dari segmen yg same. terjah sini + follow ! jom jenjalan ke blog mimie. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu syarmimi...folo kamu gak eyh..hehe

      Delete
  8. follow sini ^__~ dari segmen same..jemput singgah ye

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apekah-itu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye..annyong..tenkiu folo... folo sna jugak...hehe

      Delete
  9. Assalamualaikum... is dah follow sini balik, selamat bersegmen salam Ramadhan daripada is.

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete
  10. #149 follow here..
    dr segment yg sama..

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan...

    Cepat! ajak kengkawan cukupkan 100 orang untuk MYideakini umumkan kelayakan hadiah penghargaan.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok nanti saya pomot2 suruh org join eyh? ekekekeke

      Delete
  12. http://www.aynoranur.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    dari segmen sama, done follow

    ReplyDelete
  13. Jemput join segmen saya ini sekali...
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
    Salam kenal dan follow
    Maaf mencelah disini...
    Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
    Penyertaan sehingga kini 72 blogger !!!

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen yg sama ;D
    wish u best of luck

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

    ReplyDelete
  15. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    ReplyDelete
  16. Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
    V
    V
    v
    v
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...