DUWET KAWEN

Wednesday, 4 July 2012

Inner SHINE.... CANTIK dalaman serta LUARAN

Helo2..meh sini nak share pasal keseronokkan tentang InnerShine Pati Prune/Berri keluaran BRANDS. Masuk bulan Julai nih, dah masuk 4 bulan la saya mencuba untuk minum Innershine nih. Sebelum ni memang saya tercari-cari produk untuk kesihatan dalaman dan sekarang saya dah jumpa pun.


                       




BERMULA NYA DI SINI...


Saya ada sorang kawan yang kegebuannya sangat GRED A..(nama dia dirahsiakan)..kalo x..orang xpanggil dia kak gebu la kan? Hehe.. Saya tanya dia  pakai produk apa..dia bangun tido pun cantik. Hah, bayangkan lah betapa cantik nya dia. (Dah nak tunang pun bulan Sept nih). So, dia pun kongsi 1 rahsia...dia suruh saya cuba minum InnerShine. Hmmm, mula2 tu cam x percaya la kan..sb sebelum nih saya tengok je iklan si Maya Karin promote Innershine tp xpenah plak mikir nak cuba. Di sebabkan kawan sendiri yang suruh cuba, pastu dia plak gojes sgat...maka...saya pun cuba lah... makk..ingat kan murah..tapi agak mahal la kan..(student mana ada duit sgat kan)..first time saya beli harga sekotak (kotak purple) RM30. Dalam sekotak tuh ada la 6 botol kecik2..minum setiap  malam sebelum tido. Pastu saya cuba plak InnerShine Pati Berri (yang kotak merah)..kononnya untuk mencantikkan mata. (Nak cuba sb mata saya rabun).

Pas minum tu x rasa apa2 perubahan pun lah..nak kata cantik cam kwan saya tuh, x jugak (melainkan plastic surgery je). Tapi saya teruskan jugak la minum. Pas sebulan, saya balek kampung jumpa mama, mama tegur...saya nampak berseri. Tak pakai mekap pun nampak cantik. Mama siap tanya, seri pengantin ke? (Nampak sngt sebelum nih saya hanya cantik setelah di mekap..kah4!!!!). Pastu, ada plak mamat kat library tegur..mata saya cantik. Tergamam la kan..xpenah ada org yg x dikenali tegur macam tuh. Kebetulan plak masa tuh saya dengan Prof Nena, and she said to that guy "You know what the secret is? Its InnerShine..." Perghh...mmg malu nak mampos.....agak 2 minggu la saya xpegi library sbb malu...

To cut the story short..saya bukan nak propa mengatakan saya nih segak. Tidak sama sekali. Tapi saya nak share kpada korang2 bahawa Innershine nih memang bagus. Setakat minum sebotol, xnampak apa la..kena habiskan sekotak tuh..then you see the result for yourself.

Kesan-kesan minum Innershine Prune + Berri:

1. Kulit muka nampak segar...bangun pagi pipi kemerah-merahan...
2. Mata makin bersinar dan x cepat mengantuk...
3. Sistem pelawasan yang hebat..(sebelum nih susah nak g toilet laaaaa)
4. Berat badan turun. Patut la ada setengah orang ckap Innershine bagus untuk diet. Hehe!
5. Kecantikkan bermula dari dalam..makna nya bukan semata2 cantik kerana mekap ok. Bak kata Maya Karin...kekal cantik walaupun tanpa mekap...terbukti weyh. Korang cuba laaaa...

Nak cerita banyak2 pun xguna ye tak.? Apa kata korang cuba lah minum Innershine dan rasai kehebatannya. Kalo nak jadikkan muka macam Maya Karin tuh mustahillah kan...hehe! Di sebabkan harga nya mahal, dapat je elaun wat research atau duit poket dari mama, terus saya sebat 4 kotak! Hamek kau!!!!

Oh ye... Saya bukan lah agen syarikat BRANDS atau kawan baek Maya Karin OK...so review ni saya xdapat komisen pun. Hanya lah untuk berkongsi pengalaman. Korang plak macam mana?

Masa ni x minum Innershine lagi..kulit muka nampak kusam walaupun tempek mekap. Errr dan gemok!



Selepas sebulan minum Innershine Prune...kulit nampak sehat..tu saya xmekap tu..dan berat pun turun.. (Jgn kutuk lak sb x gojes cam Maya Karin tu...keh3)


Stay beautiful...be healthy. Take care...


Always me,
Ribena






2 comments:

  1. Saya pernah minum jugak..tapi dah lama..kebetulan rumah dekat dengan 7E...tiap-tiap malam minum..ceh macam bnyk duit..padahal time tu tengah practical..hahha..but saya cuba for a week.. memang kulit santik dan mata pon bersinar i tell you...know tak minum sebab komitmen tang fulus tu melebihi segalanya..hihi...

    ReplyDelete
  2. Waah mmg nmpak prubahannya pada cik kak..nak hmpun duit g beli innershine gak laa..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...